Servicii Premium de Web Hosting si Web Development

VITEZĂ UIMITOARE · SECURITATE GARANTATĂ · SERVICIU CLIENȚI IREPROȘABIL

Vezi detalii

Ce ne face pe noi alegerea potrivită în
găzduirea web

Serviciile noastre de găzduire web sunt de o calitate ireprosabila, o dovadă fiind mărturiile celor care ne-au ales. Indiferent dacă ai un blog, un site de prezentare sau un magazin online, noi îți oferim optimizare ca la carte și găzduire web în funcție de necesitățile tale.

 • Arhitectura locală

  Toate serverele noastre sunt găzduite în România pentru a maximiza viteza de răspuns a site-urilor. Datacenterul are protecție DDOS, legături multiple la internet iar personalul este on-site 24/7.

 • Suport tehnic de excepție

  Testimonialele clienților deja existenți stau martore că mergem până în pânzele albe să rezolvam problemele acestora, chiar dacă unele dintre ele nu intră neapărat în atribuțiile noastre. :)

 • Automatizare fără limite

  Trebuie doar să completezi formularul de comandă și în momentul confirmării plății contul se activeaza, iar Wordpress se instaleaza automat în contul tău.

UPTIME GARANTAT CONTRACTUAL
99,95% Luăm în serios aceasta valoare. Atât de serios încât am creat un sistem care ne permite să calculăm automat intervalele de timp în care serviciul nu a fost funcțional, urmând ca acesta să aplice procentual reduceri la urmatoarea factură pentru găzduirea web!

Înregistrare domenii

Vă rugăm să introduceți numele de domeniu pe care doriți să-l înregistrați și verificați disponibilitatea lui. La KEYHOST.ro ai cele mai populare extensii pentru înregistrarea de domenii.

 • .ro210 lei
 • .com50 lei
 • .net50 lei
 • .org50 lei
 • .eu50 lei
 • .info50 lei

Găzduire Web în România

Nu este niciodată ușor să găsești un echilibru între un serviciu calitativ și un preț corect. Nu suntem 100% siguri că l-am găsit... suntem 99,99% siguri. Oricare ar fi nevoile tale, suntem convinși că te vei regăsi într-unul din următoarele pachete de găzduire web.

 • Starter
  * Recomandat pentru site-uri cu mai puţin de 5.000 de vizitatori pe lună.

  2 domenii

  Spatiu 5GB - SSD

  512MB memorie RAM

  24 lei / lună

  PROMO 240 lei / an

  Cumpără
 • Starter PLUS
  * Recomandat pentru site-uri cu mai puţin de 10.000 de vizitatori pe lună.

  5 domenii

  Spatiu 30GB - SSD

  1GB memorie RAM

  IP Dedicat

  45 lei / lună

  PROMO 400 lei / an

  Cumpără best deal
 • Professional
  * Recomandat pentru site-uri cu mai puţin de 50.000 de vizitatori pe lună.

  domenii nelimitate

  Spatiu 100GB - SSD

  1GB memorie RAM

  IP Dedicat

  SSL GRATUIT

  90 lei / lună

  PROMO 900 lei / an

  Cumpără
 • PREMIUM
  * Recomandat pentru site-uri cu peste 100.000 de vizitatori pe lună.

  domenii nelimitate

  Spatiu NELIMITAT - SSD

  1GB memorie RAM

  IP Dedicat

  SSL GRATUIT

  Domeniu .ro sau .com GRATUIT

  135 lei / lună

  PROMO 1200 lei / an

  Cumpără
Servicii dincolo de așteptări

La KEYHOST nu ne rezumăm doar la a îți oferi servicii excepționale, ci dorim să îți punem la dispoziție toate uneltele pentru ca activitatea ta să se desfășoare neîntrerupt, în orice condiții. TOATE pachetele noastre de găzduire web vin cu următoarele facilități incluse.

 • Adrese de email

  Emailul este nelipsit în cadrul oricărui tip de business. Beneficiază de adrese de email nelimitate la oricare pachet de hosting ales.

 • Baze de date

  Fiecare site are o bază de date, poate două, sau de ce nu... baze de date nelimitate. Noi îți oferim oricâte dorești!

 • Trafic necontorizat

  Vremurile în care fiecare megabyte de trafic era contorizat au apus! KeyHost îți oferă trafic necontorizat la fiecare pachet!

 • Backup zilnic

  Ținem la siguranța datelor tale. Din acest motiv, toate pachetele noastre beneficiază de backup zilnic, găzduit în locație secundară.

 • Securitate dinamică

  Deși serverele noastre sunt echipate cu toate măsurile standard de securitate(firewall, antivirus, antimalware) am implementat si un tool care detectează și repară vulnerabilitățile în timp real.

 • Notificări inteligente

  Am dezvoltat un sistem ce îți trimite notificări cu nivelul resurselor disponibile zilnic și te atenționează atunci când atingi pragul pachetului tău de hosting.

 • Softaculous

  Fie că vrei Wordpress, OpenCart, Magento sau oricare dintre cele 370 de CMS-uri disponibile, instalarea se face din doar câteva click-uri.

 • Transfer Gratuit

  Vrei să muți site-ul dar partea tehnica nu este unul din atuurile tale? Nici o problemă! Noi îți migrăm site-ul gratuit fară nici un fel de întreruperi.

In plus, la orice pachet de găzduire web mai beneficiezi de...
 • litespeed hosting

  Litespeed este cel mai performant server web de pe piaţă, ducând la timpi de răspuns de două ori mai mici.

 • cloudflare hosting

  Cloudflare este cel mai performant CDN gratuit care oferă şi protecţie împotriva atacurilor şi DDOS.

 • cloudlinux hosting

  CloudLinux este primul sistem de operare ce permite alocarea de resurse garantate clientului.

 • google hosting

  Îţi potem oferi posibilitatea să integrezi extrem de uşor Google Apps for Business cu platforma noastră.

Hosting optimizat pentru Wordpress

Wordpress nu este doar platforma noastră preferată, ci o pasiune.

Echipamentele noastre și arhitectura software au fost toate optimizate special pentru platforma WordPress. Am optat să folosim SSD-uri pentru spațiul de stocare iar cu ajutorul Litespeed, site-ul tău va deveni de 2 ori mari rapid.

Vezi detalii

Ce spun clienții despre serviciile noastre ?

Clienții noștri, dovezi publice că facem treabă bună, și-au expus părerile despre serviciile pe care le oferim și de care ei se bucură zi de zi.

BUG MAFIA

Vlad Irimia (Tataee)

La lansarea ultimului nostru album, pentru că am oferit fanilor posibilitatea de a îl descărca gratis în variante Low si High Quality, am făcut în prima lună trafic de 42 TB pe site. KeyHost a fost atunci langă noi cu implicare totală și a ramas în continuare un partener căruia trupa B.U.G. Mafia și eu nu avem ce să îi reproșam.

www.bugmafiaoficial.ro

Andrei Crivat

Andrei Crivăț

Sunt activ de mai bine de 10 ani în online-ul românesc. De-a lungul vremii, m-am ocupat de zeci de site-uri, de la chestii mici, de nișă, la chestii de succes - cum ar fi Prin Transilvania. În tot timpul ăsta, am colaborat cu mai multe firme de hosting. Dar nicăieri, absolut nicăieri, nu am găsit atâta dedicare pentru client cum am găsit la Keyhost. Nu a existat vreodată vreo problemă care să nu fie rezolvată într-un timp uimitor de scurt. E drept, nici n-au prea fost probleme, dar atunci când au apărut, au fost rezolvate în timp real. Motiv pentru care recomand călduros serviciile și oamenii de la Keyhost.

www.andreicrivat.ro

Ovidiu Sirb

Ovidiu Sîrb

Sunt client Keyhost din 2011, cu 15 domenii găzduite momentan aici. Am avut parte de servicii foarte bune, câteva dintre site-uri rezistând eroic chiar şi la spike-uri neaşteptate de trafic, fără întreruperi semnificative în cei patru ani de zile de colaborare. Partea de suport clienţi m-a impresionat cel mai tare, cu disponibilitate pentru rezolvarea problemelor chiar şi la ore imposibile din noapte, şi totul cu costuri foarte mici. 10/10 recomand.

www.sirb.net

Emil Anton

Emil Anton

Mutarea la Keyhost este una din cele mai bune investiții pe care le-am făcut încă din 2013 cand Alux era doar un mic blog. Cu timpul am crescut și suntem unul din cele mai mari site-uri din domeniul nostru, iar ei ne-au ajutat să scalăm serverele în paralel cu ritmul nostru de dezvoltare. Sunt foarte mulțumit pentru că de când lucrăm cu KeyHost am putut să ne concentrăm pe creșterea comunitații fără să ne mai stresăm cu probleme de hosting. Uptime foarte bun și suportul este genial. Serverele au rezistat cu bine chiar și în momentele de viralitate pe care le experimentăm. Recomand cu caldura!

www.alux.com

Powered by WHMCompleteSolution